Info

Sunshinepodden med Marie & Carina

Välkommen till Sunshinepodden där du möter människor som drömt och gjort! Här får du stories från kända och okända människor som peppar och inspirera dig att leva det liv du vill leva och förverkliga dina drömmar! Sunshinepodden leds av Carina och Marie som driver Sveriges största inspirationsnätverk - 4good!
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Sunshinepodden med Marie & Carina
2022
March
February
January


2021
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2020
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2019
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2018
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2019
Dec 29, 2019

För att fira in 2020 har vi samlat några pärlor och guldkorn från året som gått. Allt för att du ska få energi, inspiration, kraft och mod att gå din egen väg och leva ditt bästa liv! Du möter Christina Stielli, Anna Sunneborn, Ulrica Norberg, Kristin Kaspersen och många fler som delar sina bästa tips! Och tack ALLA ni fantastiska inspiratörer som kommit till oss i Sunshinepodden under året och delat era tips, stories och erfarenheter! Ni gör skillnad. Och TUSEN TUSEN tack till dig som lyssnar, peppar och fortsätter utvecklas tillsammans med oss. Utan er är vi ingenting. Mot 2020 - nu kör vi! Stora nyårskramar från Carina & Marie

Dec 22, 2019

Uppesittarkväll i Sunshinepodden med Carina & Marie i studion som delar med sig av sina tio bästa tips för att kickstarta 2020 och få ett år där du både äger och utvecklas! Du får veta hur du gör ditt personliga bokslut, hur du drömmer större, sätter din intention och varför det är så viktigt att - SAY IT - att uttala vad du vill ska hända och behöver. Vi pratar om mod, om hur du energioptimerar din dag och varför du behöver lite mer KBK i ditt liv!

Och en NYHET - nu startar vi Facebookgruppen för alla Sunshinepoddens lyssnare där du möter oss och våra inspiratörer och får tips och verktyg. Och inte minst - utan allra viktigast - det blir ett forum för DIG att få hjälp och pepp att ta nästa steg och förverkliga det du längtar efter tillsammans med andra likasinnade! Sök upp Sunshinepodden på Facebook och ansök om att gå med så godkänner vi dig!

Dec 15, 2019

I dagens avsnitt möter vi en tjej med en enorm drivkraft och ett mod att våga vara annorlunda. Edit är entreprenören som bygger personliga varumärken och driver PR-byrån EditK. Vi pratar om sticka ut och gå sin egen väg, om friheten att inte bry sig om vad andra tycker. Edit berättar även om sin tuffa uppväxt, hur hon flydde till Sverige från Ungern med sin familj bara tre år gammal, och om hur hon som 13-åring tvingades att bryta kontakten med sin pappa p.g.a. psykisk ohälsa och alkoholism. Vi får höra om hennes karriär som började på tidningen Metro som annonssäljare fast hon egentligen sökte jobbet som lapplisa. Om att ge upp/våga misslyckas för att börja om och tänka nytt. Edit inspirerar oss att ta ut svängarna, våga vara sårbara och att be om hjälp! Tune in för en stark story och massor av tips för att bli mer framgångsrik i veckans avsnitt av Sunshinepodden.

Dec 8, 2019

Love is in the air i Sunshinepodden! Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Upplever du att du ger mer än du får i ett förhållande?Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Alla människor har ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning. Ett språk, som inte behöver vara verbalt. Det finns 5 kärleksspråk  - tune in i podden med Carina & Marie och hitta ditt! För när du lär dig förstå dina och andras innersta önskningar och behov - är det plötsligt självklart varför din partner, dina barn, dina vänner och kollegor beter sig som de gör... Vi bjöd in Åsa Nyvall som skrivit boken Kärlekens Språk till Sunshinepodden för att guida oss igenom de olika kärleksspråken och lära oss allt! Tune in för att få tips och verktyg till hur du kan få lyckligare relationer och förstå dig själv och andra bättre.

Åsa Nyvall är en av inspiratörerna du möter på Sunshinepodden LIVE den 5 februari på Oscarsteatern i Stockholm! Läs mer och köp biljetter här.

Vill du veta mer om Åsa Nyvall och hennes otroliga resa kan du lyssna på hennes tidigare avsnitt i Sunshinepodden.

Dec 1, 2019

Nu är hon här! Äntligen gästar hon oss - Mia Lundin - som så många av er lyssnare har önskat som gäst i Sunshinepodden! Mia är specialistsjuksköterska, föreläsare, författare och entreprenören som driver kliniken Her Care som hjälpt tusentals kvinnor att må bättre genom att få koll på sina hormoner!

Visste du att det som påverkar dina hormoner allra mest är stress? Är jag deppig, utbränd eller är jag i förklimakteriet? Ja, för hur vet man egentligen vad som är vad? Och hur tar jag hand om mig själv på bästa sätt när kroppen, måendet och livet förändras? Ska jag ta hormoner eller inte? Mia ger dig tips på hur du kan leva och äta för att bästa hormonella balans och tillsammans med Mia reder vi ut begreppen för att du ska må så bra du bara kan!

1